Am dat dovada de responsablitate si am avut rabdare. Am ales neutralitatea, asa cum am ales, mereu, sa aplicam principiile corecte in conduita de afaceri. Pentru a nu fi acuzati si de parti-pris politic, pe langa restul acuzatiilor nefondate, tendentioase, care ni se aduc public in ultima perioada.

Acum, insa, suntem calificati drept „mafia gunoaielor” de catre Primarul ales al Sectorului 1. Din acest moment inainte, nu ne mai permitem tacerea, pentru ca nu dorim ca lipsa noastra de reactie publica sa fie catalogata drept admitere a acuzatiilor.

Am ales, deci, sa punem la dispozitia opiniei publice un prim document, dovada clara a disponibilitatii si transparentei de care Romprest a dat dovada fata de cei care administreaza astazi sectorul 1, de-a lungul timpului. Am stat la masa in repetate randuri. Stiti cine suntem si cunoasteti activitatea noastra, Doamna Primar, v-am explicat, cu toate cifrele pe masa.

Astazi, in ziua alegerilor parlamentare, suntem „mafia gunoaielor”?

Pe noi va rugam sa nu ne amestecati in politica, Doamna Primar.

Nu stim cum ar trebui sa va simtiti, in calitate de Primar, nu suntem alesi locali. Dar in calitate de om, alb sau nu, ar trebui sa va fie rusine, Doamna Primar!

 

Cei 3000 de angajati ai Companiei Romprest Service SA

 


 

DOCUMENT: RAPORT DE INTALNIRE ROMPREST – 07 MAI 2020,
pentru doamna Clotilde Armand

 

Distribuie pe