ompania Romprest Service SA dezminte informatia vehiculata de membri ai USRPLUS in mass-media conform careia statiile de sortare au fost deschise in urma unei interventii miraculoase a Primarului Clotilde Armand.

Statiile de sortare sunt inchise pentru deseurile generate de Sectorul 1, pentru neplata de catre Primarie a datoriilor scadente pentru prestatii din perioada iulie 2020-martie 2021.

Solicitam Autoritatii contractante, prin Primar sau un reprezentant mandatat legal, SA NE INDICE CU CELERITATE, locul in care sa descarcam deseurile colectate care sunt incarcate in toate autogunoierele si autoutilitarele Romprest alocate serviciului, pentru a putea elibera autospecialele blocate in asteptare la statie si a reintra in program normal de colectare.

Suntem pregatiti sa intervenim cu tot efectivul si in 36 de ore sa colectam deseurile din tot Sectorul 1 si sa recuperam restantele din programele de populatie si institutii publice.

Prin achitarea imediata de catre Autoritate a facturilor care au fost refuzate la plata numai in cursul acestui an, se vor putea plati operatorii de sortare si se va reveni in regim normal de functionare.

Autoritatile centrale si locale, autoritatile de reglementare si control, Prefectul capitalei, presa si mai ales populatia, trebuie sa inteleaga ca in acest moment Romprest este in executarea integrala a contractului, poate si vrea sa colecteze, dar are toate capacitatile de colectare si transport alocate pline cu deseuri, asa dupa cum se poate vedea in imaginile video postate pe site-ul companiei, romprest.eu.

Astazi, 5 iunie 2021, sortatorii nu sunt platiti de catre Primarie si refuza sa mai primeasca deseurile din Sectorul 1.

 


 

Distribuie pe