Pentru o corectă si completă informare a colaboratorilor, autorităților și instituțiilor publice cu care societatea derulează relații de afaceri,
Având în vedere dezinformările apărute în unele medii de informare în masă în ultimele zile, care pot cauza confuzie în rândul opiniei publice,
Compania Romprest Service S.A. dorește să clarifice faptul că activitatea Societății, inclusiv la nivelul organelor sale de conducere, se desfășoară în condiții normale.
Informațiile circulate cu rea-credință, cu privire la existența unor hotărâri judecătorești definitive care ar crea un caz de vacanță totală la nivelul consiliului de administrație, sunt false. Societatea îndeplinește toate condițiile pentru funcționarea normală, inclusiv în ceea ce privește organele sale de conducere.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm că societatea noastră va continua să respecte prevederile legale în activitatea pe care o desfășoară în beneficiul comunităților pe care le deservește, precum și în relațiile cu autoritățile publice și cu partenerii contractuali.

Cu ocazia Sărbătorilor de sfârșit de an, vă urăm Crăciun Fericit și un An Nou bun și prosper!

 

Cu considerație,
COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A.

Distribuie pe