IN URMA UNOR COMENTARII POSTATE IN MEDIUL VIRTUAL, COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A. CONSIDERA NECESAR SA REVINA CU URMATOARELE PRECIZARI:

IN URMA LIMITARII TEMPORARE A ACTIVITATILOR SERVICIULUI, INCEPAND CU DATA DE 27.11.2020, NU A FOST LIMITATA COLECTAREA DESEURILOR DE LA ASOCIATIILE DE PROPRIETARI/ LOCATARI SI AGENTII ECONOMICI AFLATI SUB CONTRACT CU ROMPREST.

ROMPREST COLECTEAZA INTEGRAL TOATE DESEURILE DE LA ACESTI UTILIZATORI, IN CONFORMITATE CU PROGRAMELE ZILNICE.

IN ACEST MOMENT, DESEURILE CARE SUNT DEPUSE PE DOMENIUL PUBLIC SI NU SUNT COLECTATE DE ROMPREST, REPREZINTA DESEURI NECONTROLATE, ADICA DESEURI PE CARE ANUMITI UTILIZATORI, CETATENI SI AGENTI ECONOMICI, LE DEPUN ABUZIV, FARA A RESPECTA PROGRAMELE DE COLECTARE COMUNICATE DE OPERATOR, SAU CANTITATI SUPLIMENTARE DE DESEURI GENERATE DE AGENTI ECONOMICI, PE CARE ACESTIA NU LE DECLARA IN CONTRACTELE CU ROMPREST, SI LE DEPUN ABUZIV PE SPATIILE PUBLICE.

DACA TOTI UTILIZATORII AR FI RESPECTAT PROGRAMELE DE COLECTARE, PE TIPURI SI CATEGORII DE DESEURI, ACEASTA LIMITARE DE ACTIVITATE NU AR FI AVUT NICIUN IMPACT ASUPRA STARII DE CURATENIE DIN SECTORUL 1.

DIN PACATE, STRADA, ASTAZI, ESTE OGLINDA LIPSEI DE ACTIUNE A AUTORITATILOR LOCALE SI A CULTURII CIVICE A UTILIZATORILOR SERVICIULUI.

STAM LA DISPOZITIA TUTUROR CELOR INTERESATI, CU TOATE INFOMATIILE PE CARE ACESTIA LE CONSIDERA NECESARE PENTRU A INTELEGE SITUATIA.

COMPANIA ROMPREST ADUCE LA CUNOSTINTA OPINIEI PUBLICE CA, IN CALITATE DE OPERATOR DELEGAT AL SERVICIULUI DE SALUBRIZARE, ARE OBLIGATIA DE A NOTIFICA GARDA DE MEDIU PRIVIND TOATE INCALCARILE REGIMULUI DESEURILOR CARE NE SUNT SEMNALATE.

DORINTA UNOR CETATENI, MANIFESTATA PE RETELELE DE SOCIALIZARE, DE A FACE MUNCA VOLUNTARA ESTE MERITORIE, ANGAJATII DE LA ROMPREST POT SA DEPUNA MARTURIE IN ACEST SENS, PRESTAM MUNCA VOLUNTARA DE PATRU LUNI. DAR AM FACUT ASTA IN CADRUL LEGAL.

LE FURNIZAM DORITORILOR INFORMATIA CA, ZILNIC, VOR AVEA DE COLECTAT 70-75 TONE DESEURI DIN DEPOZITE NECONTROLATE.

TOTUSI, IN CIUDA FAPTULUI CA APRECIEM CIVISMUL ACESTUI DEMERS, NE VEDEM OBLIGATI SA ADUCEM LA CUNOSTINTA TUTUROR PERSOANELOR CARE AU INTENTIA DE A INTREPRINDE ACTIUNI DE VOLUNTARIAT, CA ACESTE ACTIUNI SUNT REGLEMENTATE CONFORM LEGII SI CA NU POT FI DESFASURATE DECAT IN CADRUL UNOR EVENIMENTE ORGANIZATE DE DELAGATAR, CONSILIUL LOCAL SECTOR 1, IMPREUNA CU OPERATORUL DELEGAT, COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A., RESPECTAND CADRUL LEGAL.

Distribuie pe